Kennis

  Triangle at Work verzorgt praktische laagdrempelige cursussen voor professionals om de invasieve soorten te (her)kennen. Wij onderscheiden twee verschillende cursussen. De uitgangspunten zoals gehanteerd in Nederland (door de NVWA) zijn leidend in de cursussen.

   

  Losse trainingen:

  Medewerkerstraining

  • De inhoud van de training bestaat uit het attent maken van de medewerkers, die dagelijks actief zijn in het veld, op de uiterlijke kenmerken van de invasieve soorten in verschillende stadia. Daarnaast geven wij uw medewerkers inzicht en informeren wij hen over het belang van het melden van deze soorten in de organisatie.

  Managementtraining:

  • De training voor het management omvat naast de soorten van de unielijst ook de laatste informatie over welke duurzame technieken nu op de markt zijn om de verschillende invasieve soorten te kunnen beheersen. Verder geven wij u handvatten om zelf de risico’s van de schade van de invasieve soorten in te schatten en om daarnaast de verschillende methoden binnen deze risico’ s zo effectief mogelijk in te kunnen zetten. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om de invasieve soorten te leren inventariseren met onze ISM tool.

  Consulting:

  • Heeft u vragen op het gebied van Invasieve planten en onkruidbeheersing ?

  Triangle at Work kan u direct helpen, of heeft het kwalitatieve netwerk, om uw vragen aangaande de invasieve soorten, of onkruidbestrijding in het algemeen te helpen beantwoorden. Informeer naar de mogelijkheden

  • Inventarisatievan de aanwezige invasieve soorten

  Triangle at Work kan u helpen met het opstellen van een praktisch plan van aanpak. Vanaf uw terreinen volledig inventariseren tot en met het adviseren in het bestrijden van de invasieve soorten kunnen wij u van dienst zijn. Tijdens en na dit proces kunt u er voor kiezen om gebruik te blijven maken van onze ABS-ISM (invasieve soorten management) tool.

   Kennispartijen:

  Hier vindt u partijen die zich bezighouden met invasieve  soorten

   

  Probos

  WUR

  NVWA

  Universiteit Gent

  Bureau Meervelt

  Naar maximale resultaten: Full Control