Efficiencytraining voor de inzet van handbediende onkruidbestrijdingsmachines

Ook voor de handbediende onkruidmachines is met eenvoudige maatregelen meer uit uw huidige machine te halen.   Meer capaciteit!   Betere kwaliteit!   Meer (bij)werk!

Met als direct gevolg dat er meer m²/dag behandeld worden. Het onkruid wordt dieper en efficiënter geraakt. Door deze efficiëntere aanpak zal direct maar ook op langere termijn een betere prijs/kwaliteit verhouding ontstaan.

Deze training kan van toepassing zijn voor:

  • de operators
  • de aansturende van de productie
  • de afdelingsverantwoordelijke.

Dit doet Triangle at Work door theorie met praktijk te koppelen. Uw organisatie wordt door deze training weer klaargestoomd voor het optimaal onkruid bestrijden. Deze training is te koppelen aan het begeleiden van uw organisatie gedurende het seizoen om met praktische tips meer uit hun machine te halen.  De training bestaat uit een theoretisch deel en coaching on the job.

De direct gerealiseerde extra capaciteit kan gebruikt worden om uiteraard meer areaal uit te voeren, maar ook om de kwaliteit van het geleverde werk te optimaliseren. Ook wordt besproken hoe meer (bij)werk gedurende het jaar uitgevoerd kan worden.

Hoe dat kan? Wij leggen het u graag nader uit.