ISM Software

De software begeleid u vanaf de inventarisatie van de soorten op de unielijst tot en met de behandeling in het veld. U gaat met een tablet aan de hand van foto’s de inventarisatie uitvoeren. De ISM software leidt u aan de hand van foto’s door de mogelijkheden. Eenvoudig door te klikken op de soort foto en het stadium van groei, legt het ype plant vast in het systeem. De tablet vertelt u waar u bent (GPS) en u markeert de locatie waar de plant staat. U maakt een fotot van de aangetroffen situatie en de software genereert op de achtergrond de maatregelpakketten die noodzakelijk zijn om de fase van groei aan te pakken. Dit alles kunt u na synchronisatie, direct op uw scherm op het web nakijken. U hoeft geen software te installeren. Het systeem werkt met gebruikerstoegang gekoppeld aan een wachtwoord. Het management heeft de mogelijkheid om de volledige planning van de inventarisatie te zien op Google Maps. Als de pilonen groen zijn is het onder controle, oranje geeft aan dat er binnen een week uitgevoerd moet worden en rood geeft aan dat je te laat bent. Met dit systeem kunt u in één oogopslag zien hoe het gesteld is met de continuïteit van uw te behandelen plekken. Uw medewerker die op pad gaat met de machine krijgt met het opstarten van de tablet in de ochtend een foto te zien van de machine waar hij mee op pad gaat. Hij kiest hier de juiste eigen machine, waarna de software laat  zien welke plaatsen er behandelt moeten worden. Als er nog geen behandeling nodig is komen de plekken niet in beeld op de tablet. Hiermee wordt voorkomen dat plekken onnodig behandeld worden. De Software geeft de operator een machinespecifieke richttijd aan en welke behandeling er klaar staat om te  worden  uitgevoerd. Met een foto vooraf en achteraf wordt de database gevuld en de resultaten automatisch gemonitord. Al deze informatie wordt opgeslagen in de software en kan door het management in de gewenste vorm in rapportages en presentaties worden gesorteerd.

In de software kunnen vanaf alleen-lezen  tot en met administrator rechten worden toegekend. Jaarlijks zullen we met alle gebruikers bij elkaar komen om kennis met elkaar te delen en om verbeteringen aan de software voor te stellen. De tablet wordt gedurende de contractperiode ter beschikking gesteld .

Powered by DCTT

De ISM (Invasieve Soorten Management) software draait op het platform van DCTT (Data Control Transponder Techniek). Bij DCTT worden beheersystemen ontwikkeld vanuit de filosofie van de gebruiker, opdat de beheertaken doeltreffend maar ook met plezier uitgevoerd kunnen worden. Het team van DCTT bestaat uit enthousiaste medewerkers die zich inzetten voor het doelmatig beheer van de openbare ruimte en graag hun kennis delen. De thuisbasis van DCTT (Datacontrol  Transponder Techniek)  is  Almere.  In het buitenland werken zij met Joint Ventures. De filosofie van Data Control Transponder Techniek en Triangle at Work sluiten naadloos op elkaar aan. Het gezamenlijke motto is:  Met plezier je werk uitvoeren en samen de openbare ruimte een beetje meer beheersen.